top of page

Acerca de

IMG_0297.jpg
fribakerho-01.png

Fribakerho:

Torstaisin alkaen 12.1.2023 

klo: 17-18 (10€/kerta)

Ryhmiä lisätään tarvittaessa. Ilmoittautuminen on avattu.

Tervetuloa treenaamaan!

  • TikTok
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

FRIBAKERHO

Paljon kysytty fribakerho alkaa tammikuussa! Kerho on suunnattu 8-14 -vuotiaille ja sen vetäjänä toimii Topias Jokinen. 

Fribakerho järjestetään KiekkoKingin treenikeskuksessa. Kerhossa tutustutaan frisbeegolf -lajiharjoitteluun sekä kisaillaan erilaisissa peleissä.

Kerhon ryhmäkoko on 5 ja ryhmiä lisätään kysynnän mukaan. Yhden tunnin hinta on 10€/hlö, ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta varauskalenterista.

image0 (1)_edited.jpg

VArausKALENTERI

VARAAMINEN

Varauskalenteri toimii Avoinna24 sivuston ylläpitämänä. Varataksesi sinun tulee kirjautua sisään. Mikäli sinulla on kysyttävää tai ongelmia, ota yhteyttä:

0505850314

info@kiekkokingi.fi

MAKSAMINEN

Maksaminen tapahtuu myymälän kassalla. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankki-/luottokortti, lahjakortti, treenikortti, Smartum, Edenred sekä ePassi. Mikäli toivomaasi maksutapaa ei löydy, ole yhteydessä.

Epassi Logo Primary Color RGB (3).png
SmartumPay.png
edenred.png

Varustus

Mukaan kannattaa ehdottomasti napata oma bägi sekä juomapullo. Mikäli omia kiekkoja ei löydy, on käytössä myös lainakiekkoja. Treenikeskuksessa harjoitellessa tulee nopeasti lämmin. Suosittelemme vaatetukseksi t-paita + shortsit. Jalkaan suosittelemme sisäkenkiä / puhdistettuja ulkokenkiä, myös ilman kenkiä voi treenata. Nastoja ei treenikeskuksessa kuitenkaan saa käyttää!

Varauskalenteri
bottom of page